top of page
Individual Patient (IP) appliance - sloltjes beugel

 

De enige slotjesbeugel OP DE WERELD die ECHT op MAAT is gemaakt!

 

Wij hebben ruime ervaring in het uitvoeren van orthodontische behandelingen.

Bij deze behandelmethode in de tandheelkunde, die wij al sinds 2000 toepassen, worden tanden en kaken op een dusdanige wijze gereguleerd, zodat het geheel weer goed op en in elkaar past.Uiteraard krijgt u daarbij ook een mooier gebit als alles goed in elkaar past.

 

Beugels bestaan er in allerlei soorten. Wat het beste voor u is hoeft nog niet het beste voor een ander te zijn. Wat wij hiermee bedoelen is dat ieder individu bijzonder en speciaal is. Omdat dit het geval is, dient eerst een uitvoerig onderzoek plaats te vinden, alvorens wij over kunnen gaan tot plaatsen van welke beugel dan ook.

Na verwerken van de onderzoeksgegevens wordt er een behandelplan opgesteld en uiteraard wordt dit met u besproken in een volgende bezoek. Tevens krijgt u een gespecificeerde begroting overhandigd.

ORTHODONTIE

Set up - onderzoeksfase

 

Hiernaast ziet u een voorbeeld van een setup van gegevens die wij verzamelen en waaruit wij vervolgens een behandelplan voor u opstellen die het beste bij u past.

Wij leggen u dit graag uit indien u nadere vragen hebt.

Over het algemeen krijgen patiënten een verwijzing van hun tandarts, maar u kunt ook op eigen initiatief een afspraak maken.

 

clearcorrect BEAUDENT.jpg
Invisible Aligner Orthodontics by BeauDe
Clear Aligner - doorzichtige beugel (3D-ortho)

 

Wij bieden u als alternatief voor de kwalitatief hoogwaardige 'IP-slotjes beugel' een evenzo kwalitatief superieure doorzichtige beugel. Na vele jaren van onderzoek en ontwikkeling kunnen wij u met enige trots de beste tranparante beugel aanbieden.

 

Superieur t.o.v. concurrenten als Invisalign kunnen wij zelfs 5 jaar garantie(*) bieden op ClearCorrect®(*) doorzichtige beugels. Deze volledig 3D-digitaal ontworpen oplossing worden volledig individueel ontworpen.

Daarnaast zijn ze transparanter en krijgt u meestal elke 14 dagen 2 nieuwe correctie hoesjes met oplopende kracht (de meeste concurrenten bieden slechts 1 hoesje per maand die al vaak vies wordt na 10 dagen!). Ze zorgen voor meer comfort en betere verplaatsing. Bekende samenstelling van materialen en daardoor vrijwel geen kans op allergie (concurrenten weigeren samentelling vrij te geven).

 

Tandarts Muradin is officieel gecertificeerd voor toepassing van de ClearCorrect®,  eCligner® en AirSmile® systemen.

Met zijn meer dan 25 jaar ervaring en de constante wisselwerking met het onderzoeksteam van deze producenten wordt de kwaliteit van toepassing van deze systemen gewaarborgd gedurende het HELE behandeltraject.

Deze 3D-doorzichtige beugels zijn een cosmetisch verantwoorde methode om op kwalitatief hoogwaardige wijze gebitselementen te reguleren. Middels een vooronderzoek, net als bij de start van elke orthodontische behandeling, wordt een behandelplan met bijbehorende kosten begroting opgesteld.

 

Bij 3D-doorzichtige beugels kunnen we u het eindresultaat VOOR aanvang van de behandeling tonen! Dat is mogelijk door de 3D-beeldverwerking van deze systemen. ECHTE KLASSE!

 

Makkelijk in onderhoud en u kunt uw eigen gebit normaal flossen en poetsen. 3D-doorzichtige beugels staan voor een echt cosmetische orthodontische behandeling.

Implantaten

 

Implantaten zijn eigenlijk "kunstwortels". Als u nog een eigen wortel heeft kan daar doorgaans een kroon op gemaakt worden. Er zijn echter genoeg omstandigheden dat de wortel niet meer bruikbaar is of gewoon verloren is gegaan. Soms is een tand niet eens aangelegd en dan heeft u de tand dus ook nooit gehad.

 

Links: een eigen wortel met daarop een kroon.

Midden: een implantaat met daarop een kroon.

Rechts: dit is over het algemeen de samenstelling; eerst het implantaat, dan een verbindingsstuk en dan de kroon er boven op.

 

Implantaten kunnen u een nieuwe kans bieden voor optimaal kauw-comfort en zelfvertrouwen. Wij bieden ook volledig metaal-vrije implantaten (Zirconium) aan voor de veeleisende patiënt.

 

CBCT - ct-scans (Kew-dossier)

 

Met behulp van onze conebeam ct-scans kunnen wij u 3D high tech diagnostiek aanbieden. Voor nog nauwkeuriger onderzoek in algemene zin en / of nauwkeurigere plaatsing van implantaten. Toepassingen blijven zich uitbreiden door steeds verdere technische innovaties.

     

Het aanbrengen van een implantaat is een secuur werk. Een goede planning en voorbereiding is de sleutel tot een succesvolle behandeling. Juist op dit punt wordt vaak erg gemakkelijk over gedaan. Ook door veel collega's zowel in binnen- als buitenland. Laat u dus niet zomaar verleiden tot een snoepreisje in een warm land of een goedkoop product elders. U komt vaak van een koude kermis weer thuis.

 

Wij besteden veel aandacht aan de voorbereiding. Naast uw algemene gezondheid, verscheidene röntgenfoto's, gebitsmodellen, wordt ook uw tandvlees onderzocht en in kaart gebracht. Al deze gegevens geven ons de nodige informatie om tot een goed behandelplan te komen.

 

Guided (geleide) 3D implantaat plaatsing

 

Sinds 2005 maken wij gebruik van een belangerijke innovatie. Toepassing van implantaten was nog nooit zo voorspelbaar! CT-gestuurde implantaat planning en plaatsing door speciale software. In onze kliniek maken wij gebruik van deze kostbare en geavanceerde software om CT-scans, te converteren naar 3D-beelden. Alles onder één dak. Ook de CT-scans worden door ons zelf gemaakt.

 

Enkele toepassingen

 

Enkeltandsvervanging, kleine bruggen, maar ook grote of volledige bruggen behoen tot de mogelijkheden.

 

 

Daarnaast ook de overkappimksprotheses (klik-prothese), die veelal (indien u al tandeloos bent) nagenoeg volledig wordt vergoed door uw zorgverzekeraar (-2022).

Maak gebruik van deze regeling zolang dat nog mogelijk is. Wij doen de aanvraag bij de zorgverzekeraar en verzorgen de rest. U hoeft zich slechts te melden.

 

 

 

 

 

 

 

All-on-4 (teeth in one day) vaste brug op 4 impl. 

 

Let op! Dit is GÉÉN uitneembare 'klik-prothese', maar een VASTE BRUG!

Alle tanden en kiezen (indien niet meer te behouden) in ÉÉN DAG er uit en DEZELFDE DAG weer VASTE TANDEN EN KIEZEN!

Maakt u een afspraak voor een consult. Indien u over gaat tot behandeling is dit consult GRATIS!

 

134.jpg

IMPLANTOLOGIE

Onze werkwijze is mede gebasseerd op 2 stellingen;

 

"Meten is weten" en "Gissen is missen".

Vooral voor de implantologie geldt dat uitgebreid onderzoek en planning de basis vormen voor een succesvolle behandeling.

Nadat in overleg met u is vastgesteld wat de realiseerbare wensen zijn, wordt uw tandvlees gescreend, worden rontgenfoto's vervaardigd, studiemodellen gemaakt en d.m.v. mondfotografie de beginsituatie vastgelegd.

Uit deze verzameling van gegevens wordt een plan gemaakt met begroting, die in overleg met u wordt uitgevoerd.

Wat is Laser?

 

LASER produceert energie in de vorm van licht.

L (light) A (amplification by) S (stimulated) E (emission of) R (radiation)

 

De meeste lasers, inclusief tandheelkundige en medische lasers, zijn speciaal ontworpen zodat deze de omringende structuren en weefsels niet beschadigen en / of onnodig veranderen.

Dagelijks worden er varianten van lasers in uw omgeving gebruikt, zoals toegepast in de barcode bij de kassa van de supermarkt of in de cd/dvd-speler.

 

De door ons toegepaste geavanceerde 'harde' lasers kunnen bot, glazuur of andere harde structuren verwijderen, maar ook 'zachte' structuren zoals tandvlees, lipbandjes e.d. kunnen worden bewerkt.

 

Met enige trots maken wij kenbaar dat wij sinds 2009 de beste laser combinatie van de wereld in onze praktijken hebben geïntroduceerd.

 

Tandarts Muradin (M.Sc.) is geschoold in de laser tandheelkunde op de RWTH (Universiteit van Aachen) en het AALZ (Aachen Dental Laser Centre). Erkend door EMDOLA (European Master Degree in Oral Laser Application).

["als je een vliegtuig kunt kopen, maakt dat je nog géén piloot"; zij een wijze man.

Zo is dat ook het geval met een kostbaar laser apparaat.]

 

Welke Lasers en waarvoor?

 

Wij maken gebruik van 4 lasers; Er:YAG, Nd:YAG, Diode en Diagnodent-Diode.

LASER behandelingen kunnen een enorme verbetering opleveren t.o.v. conventionele behandelingen zoals, minder gevoeligheid / extreem nauwkeurig / minder opoffering van gezond (tand)weefsel / snellere wondgenezing etc.

 

· Chirurgische ingrepen aan het tandvlees uitvoeren met uitzonderlijke precisie en

   soms zelfs zonder verdoving.

· Gevoelloos maken van die vervelende gevoelige tandhalzen.

    - géén spoelmiddeltjes en speciale tandpasta's meer nodig -

· Tandbederf behandelen zonder "boren" en zonder "piepend" geluid v.d. boor.

· Steriel maken van oppervlakten. Bijvoorbeeld onder een vulling of bij een 

  chirurgische ingreep.

· Het steriel maken van tandvleespockets en zenuwkanalen.

· Vroegtijdige opsporing van tandbederf.

· Permanent ontharen en andere verjongende huidbehandelingen uitvoeren.

 

LASER M.b.v. laser gestuurde apparatuur voortijdig opsporen van gaatjes, voordat deze uitgroeien naar grote (courtesy by KaVo - GmbH).

 

 

 

 

 

LASER M.b.v. laser de meest volledige desinfectie bereiken van de wortel / zenuwkanalen [TET TwinLight™ Endodontic Treatment (TET) en Photon Induced Photoacoustic Streaming (PIPS®) (courtesy by Fotona).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LASER M.b.v. laser en ZONDER ANTIBIOTICA, een 100% bacterievrije pocket te krijgen. EmunDo PDT + onze speciale laser zorgt hiervoor. Geen enkele parodontoloog in Nederland kan dat op dit moment (1/1/2012!) met de huidige middelen voor elkaar krijgen (courtesy by ARC laser).

 

 

 

 

 

 

 

 

LASER Een mooie toepassing is ook het zogenaamd 'depigmenteren' van het tandvlees met laser:

 

 
 
 

LASER

Welke voordelen?

 

Het grote voordeel van laserbehandelingen zit hem vooral in het feit dat de Laserbehandelingen nagenoeg pijnloos (verdoven is in veel gevallen niet of minder nodig!), snel en extreem nauwkeurig zijn.

Ook is een sneller wondherstel met vrijwel geen zwelling, nabloeding of pijn waar te nemen. Verder zijn er nog een aantal toekomstige toepassingen die deze Hightech apparatuur met zich meebrengt, maar die voorlopig buiten het kader van deze info vallen.

KRONEN IN 1 DAG (3D-kronen / inlays)

 

CEREC kronen (en vullingen) worden volledig met behulp van computertechniek vervaardigd. Het CEREC - PrimeScan systeem bestaat uit een digitale camera, speciale 3D software en een computergestuurd slijpapparaat dat uit een hoogwaardig en superhard porselein de ontworpen kroon freest. Niet elke Cerec-kroon die op de markt circuleert heeft dezelfde kwaliteit. Wij passen meerdere porseleinsoorten toe, maar de beste kwaliteit is de e.Max welke na het slijpen in een computergestuurde oven gaat voor verkrijging van maximale hardheid. Wij geven hier 10 jaar garantie op!
Het grote voordeel van de CEREC kroon is dat wij deze in één bezoek of op dezelfde dag kunnen maken.

 • GEEN noodkroon nodig

 • GEEN kleiafdruk nodig

 • METAAL-vrij en biologisch verantwoord

CEREC - PrimeScan

MICROSCOOP

 

Sommige behandelingen maken het noodzakelijk een microscoop toe te passen.

Veelal gebruikt bij zenuwbehandelingen of laser toepassingen, maar wordt door ons toegepast waar nodig.

Op de rechter afbeelding is te zien hoe wij een reparatie uitvoeren aan een gebroken opbouw in de binnenkant van een implantaat.

MICROSCOOP

"MRA" (mandibulair repositie apparaat)

 

Snurken is een zagend, ruisend of ronkend geluid dat uit de keel komt.

Snurken komt vaker voor bij mannen dan bij vrouwen: bijna de helft van de mannen snurkt weleens, tegen een kwart van de vrouwen.

 

Snurken kan door de snurker, door de partner en soms zelfs door de buren als irritant worden ervaren.

Naast deze irritatie kan de snurker door een slechte nachtrust en slaaptekort verschijnselen van; vermoeidheid, concentratieverlies, hoofdpijn en dysfunctie i.h. dagelijks leven vertonen.

 

Een ernstige bijkomstigheid van het snurken is apneu.

Apneu wordt beschreven als: 'complete afwezigheid van een luchtstroom door de mond of de neus, langer dan 10 sec. De mate waarin de bovenste luchtweg wordt afgesloten bepaalt de ernst van de afwijking.

Via een KNO-arts en een slaapcentrum kan de ernst worden onderzocht en worden vastgesteld. Wij coördineren dit traject en als er inderdaad kan worden vastgesteld dat u leidt aan slaapapneu, krijgt u meestal alle vervolgbehandelingen volledig vergoed.

 

Er zijn veel middeltjes en apparaten op de markt, maar de toepassing van een zogenaamde MRA lijkt het meest succesvol en minst invasief.

Wij passen de Moses™ toe als MRA, omdat dit het topmodel is onder de beschikbare MRA's.

Het biedt het meeste comfort, is het sterkst, minste complicaties, gebruiksvriendelijk, veiligst en ook achteraf instelbaar. The Moses™ is ontworpen door de Amerikaanse tandarts Allan Moses, om als hulpstuk te worden gebruikt door volwassenen

om snurken of lichte slaapapneu te verminderen / voorkomen.

De tandheelkundige beugel wordt speciaal voor de patiënt op maat gemaakt en houdt de onderkaak en de daarmee verbonden weke delen naar voren, waardoor de vernauwde bovenste luchtweg verruimd wordt en er een verbeterde luchtdoorvoer ontstaat.

 

Hoe gaan we te werk?

Er worden röntgenfoto's gemaakt, gegevens verzameld en in veel gevallen een verwijzing opgesteld naar een KNO-arts / slaapcentrum.

Tandarts Muradin is officieel gecertificeerd voor het vervaardigen van een MRA.

Dit gebeurt in samenwerking met een specialistisch tandtechnisch laboratorium.

Indien u geen gebruik wilt maken van de dekking van uw zorgverzekering, hoeft u het traject naar de KNO-arts / slaapcentrum

niet te doorlopen en kan direct worden gestart met de vervaardiging.

 


 

SNURKPROBLEEM

LUMINEERS - ultradunne porseleinen schildjes
 

Wij bieden u "Laser assisted Lumineers" aan uit Amerika!

Door speciale Laser behandeling van uw tandoppervlak en ZONDER verlies van eigen

tandweefsel wordt een oersterke en stralende glimlach gecreëerd.

 

· GEEN of weinig verdoving

· GEEN verlies van eigen tandweefsel

· GEEN noodvoorziening

· GEEN verkleuring

 

Lumineers zijn uiterst ultra dunne, harde keramische schildjes die op uw bestaande tanden op speciale wijze worden vastgeplakt.

Deze oersterke en kleurvaste voorzieningen geven u een "HollywoodSmile" die bijna

te mooi is om waar te zijn.

                          

Geen noodtanden en wegboren van uw eigen tanden!

In slechts 2 bezoeken kunt u uw glimlach tot uw visitekaartje maken.

Ervaar onze laser-assisted Lumineers.

 

Kosten mede afhankelijk van het aantal elementen die worden behandeld, maar als indicatie kunt u rekenen op een bedrag van rond de € 500,- per tand.

Hoe meer elementen er in één zitting worden behandeld, hoe lager de kosten worden.

LUMINEERS

VENEERS

Edelweiss nano-hybride Laser-assisted VENEERS
 
 • In 1 BEZOEK stralende tanden

 • Kosten zijn meer dan 50% minder dan van een kroon of porseleinen veneer

 • Weinig of geen verdoving nodig

 • Zonder afdrukken (‘happen’)

 • Weinig of zonder boren

 • Sterk, mooi en kleur stabiel door gelaserde oppervlak

Composiet Directe Veneers.jpg
Direct vervaardigde composiet-veneers (laser-assisted)
 
 • In 1 BEZOEK stralende tanden

 • Kosten zijn meer dan 80% minder dan van een kroon of porseleinen veneer

 • Zonder afdrukken (‘happen’)

 • Weinig boren

 • Mooi, Snel en degelijk oplossing voor de kleinere beurs

BOTOX & FILLERS

BOTOX
 

Er is heel veel bekent over Botox.

In essentie komt het er op neer dat Botox een medicament is wat de spierfunctie van een spier tijdelijk kan stillleggen.

 

Dit medicament is een eiwit dat wordt geproduceerd door een bacterie, clostridium botulinum. Het wordt door de medische industrie geïsoleerd en geschikt gemaakt voor gebruik bij mensen. Net zoals dat bijvoorbeeld gebeurt met het antibioticum penicilline, wat wordt geproduceerd door een schimmel.

 

Het is een volledig onschadelijk medicament dat ook volledig wordt afgebroken in het lichaam. De werking is tijdelijk en houdt zo'n 2-4 maanden aan.

 

Sommige spieren in het gezicht kunnen bij samentrekken diepe rimpels en / of plooien veroorzaken. Bijvoorbeeld fronsrimples, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes.

Door het tijdelijk stilleggen van bepaalde spieren kunnen deze rimpels worden geelimineerd. Dit geeft een meer ontspannen, minder streng en vooral jeugdigere uitsraling.

 

Kaakspieren kunnen in bepaalde gevallen extreem zijn ontwikkeld. Dusdanig dat mensen hun tanden wegknarsen en regelmatig vullingen kapot knarsen.

Een knarsplaat (dit is een plaat van kunststof of silliconen, die 's nachts moet worden ingehouden) is een manier om bescherming tegen deze overmatige krachten te bieden.

Een betere oplossing in onze optiek is de toepassing van Botox.

De ervaring leert dat mensen een veel prettiger en relaxerender gevoel waarnemen in de kaken. Een knarsplaat is dan overbodig! Ook neemt op den duur het volume van de overactieve kaakspier af, waardoor minder brede kaken ontstaan.

 

Consult bij tandarts bedraagt: (C13-code > declarabel bij verzekering) € 20,52.

Indien u besluit de behandeling uit te laten voeren is het consult gratis!

 

FILLERS
 

Restylane-perlane is één van de semi-permanente 'injectable' (=inspuitbare) 'fillers (=opvullers) op basis van Hyaluronzuur.

Restylane-perlane is uniek doordat het de enige injectable is met NASHA (Non Animal Stabilized Hyaluronic Acis). NASHA is het eerste stabiele, bilogisch afbreekbare Hyaluronzuur van niet dierlijke oorsprong.

Hyaluronzuur komt van nature in onze huid voor en heeft als eigenschap dat het water vasthoudt, waardoor het veerkracht en elasticiteit geeft en zo dus zorgt voor volume.

Met Restylane-perlane krijgt schoonheid een jeugdige impuls met lichaamseigen materiaal. Wereldwijd zijn er in de afgelopen tien jaar al MEER dan 6.000.000 behandelingen met dit product uitgevoerd en is daarmee één van de meest beproefde en veilge 'fillers' op de markt.                     

 

Restylane is bij uitstek geschikt voor het behandelen van diepe nasolabiaal plooien en verticale en horizontale liplijnen.

Restylane-perlane is een tijdelijke 'filler' en houdt zo'n 12 maanden aan, waarna probleemloos een vervolgbehandeling kan worden ondergaan.

 

Waarom deze behandelingtechnieken uitermate goed passen bij een ervaren tandarts-specialist:

Naast het feit dat een ervaren tandarts-specialist zich heeft bekwaamd door nascholing in het uitvoeren van deze technieken, is de tandheelkundige basis achtergrond van essentieel belang, vanwege de volgende kenmerken van ons vakgebied:

 • Kennis en ervaring m.b.t. ideale orale en dentale anatomie en proporties.

 • Kennis en ervaring m.b.t. verdoven in de mond en lippen.

 • Kennis en ervaring m.b.t. toepassen implantaten en andere 'filler' substanties.

 • Vorm en volume van de lippen worden hoofdzakelijk bepaald door de steun die het krijgt van de tanden, kaakbot, beethoogte en tandvlees.

  Er is géén enkele beroepsgroep die daar meer kennis over heeft.

 • Er is een groot verband met dento-skeletale verhoudingen (orthodontie) en cosmetische tandheelkunde.

 

De mensen die bij ons in de praktijk voor welke behandeling dan ook zijn behandeld, zijn van ons kwaliteit gewend van de bovenste plank.

Let u uitermate goed op bij het vergelijken met anderen als u dat al bij ander laat doen.

 

Botox: wij maken gebruik van de meest optimale dosis! Wij passen een kwaliteitsconcentratie toe van 25 units / 1cc.

Behandeling 1 locatie: € 200,- / 2 locaties: € 350,- / 3 locaties: € 450,-

Restylane-perlane: van alle Restylane soorten maken wij uitsluitend gebruik van de hoogste kwaliteit en dat is Restylane-Perlane.

Behandeling per 1 ml Restylane-perlane: € 500,-

 

Hoe gaan wij te werk?

U maakt een afspraak voor een GRATIS! consult bij de estheticien (normaal kost dit € 35,-).

 

Tijdens dit gesprek worden de realiseerbare feiten op een rij gezet en wordt o.a. bepaald of u een geschikte kandidaat bent.

Eventueel wordt een plan gemaakt en worden de kosten besproken. U krijgt instructies en een vervolgafspraak voor de behandeling.

 

Uw aandacht voor het volgende;

Botox en Restylane-perlane behandelingen zijn NON-chirurgische behandelingen.

Wij zijn voorstander van tijdelijke correcties. Botox is altijd tijdelijk. Fillers bestaan wel in permanente vorm. De mens is wispelturig van karakter en heeft daardoor de neiging om dingen in het leven te veranderen.

Een permanente 'filler' is zoals het woord al zegt, is blijvend. Het veranderen van zo'n situatie is uitermate gecompliceerd en altijd chirurgisch. En dan nog maar hopen dat je de oude situatie terugkrijgt. Bij tijdelijke 'fillers' bestaat dit probleem totaal niet.

 

Wij zien u graag terug voor nog een bezoek aan onze site of voor een persoonlijk gesprek.

PERIOSAFE / IMPLANTSAFE

PerioSafe ImplantSafe Enzyme TEST.jpg
periosafeB.jpg
PerioSafe
 

De PerioSafe enzym speekseltest kan vaststellen of u aanleg heeft om parodontitis / peri-implantitis te ontwikkelen. Parodontitis / peri-implantitis is een ontsteking die leidt tot verlies van steunweefstel (bindweefsel en bot) rond tanden en kiezen / implantaten. Parodontitis is één van de meest voorkomende ziekten onder de bevolking. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat parodontitis ook een ongunstige invloed kan hebben op de algemene gezondheid. Specifieke ziekten als diabetes, reuma en hart- en vaatproblemen kunnen verergerd worden door parodontitis. Ook miskramen komen vaker voor bij vrouwen met parodontitis.

Met behulp van de PerioSafe aMMP-8 speeksel / enzym test kan vastgesteld worden of iemand al dan niet positief is voor het enzym dat duidt op een actief afbraakproces. PerioSafe is een korte, pijnloze speekseltest van ongeveer 2 minuten. De testuitslag wordt digitaal geanalyseerd en is al na vijf minuten beschikbaar.

 

Voor het afnemen van deze test zijn een aantal voorwaarden. U mag 20 minuten voor de behandeling:
1. Niet uw tanden poetsen
2. Niet eten
3. Niet roken
4. Geen kauwgom kauwen

 

Wilt u ook weten of u een verhoogd risico heeft op parodontitis of peri-implantitis en dus op weefselafbraak rondom de tanden en kiezen? Vraag ons naar de PerioSafe speekseltest! OOK ALS U GÉÉN PATIENT BIJ ONS BENT, KUNT U HIER DE TEST LATEN UITVOEREN. De test wordt door de meeste zorgverzekeraars vergoed!

Link naar een filmpje: PerioSafe

bottom of page