top of page

Over ons

Wie zijn wij?

Drs. Eric M.F. Muradin, M.Sc.
 

Tandheelkunde is mijn passie. Ik behandel u met volle overgave alsof u een gezinslid bent. Bij ons daarom altijd tandheelkunde van de bovenste plank.

 

Tandarts Muradin heeft na voltooiing van zijn universitaire studie te Amsterdam een 2 jarige post-academische opleiding gedaan in de orthodontie (tandarts voor orthodontie). Verder post-academische scholing in de implantologie (zowel chirurgisch als prothetisch), parodontologie, endodontologie en LASER tandheelkunde.

 

Hij is verder lid van:

ANT: Associatie Nederlandse Tandartsen.

NVOI: Ned. Vereniging van Orale Implantologie

NVVP: Ned. Vereniging voor Parodontolgie

VTVO: Vereniging Tandartsen voor Orthodontie

NVVE: Ned. Vereniging voor Endodontolgie

DAED: Dutch Academy of Esthetic Dentistry

ASLMS: American Society For Laser Medicine & Surgery

ISLD: International Society for Laser Dentistry

Tandarts Muradin behoort samen met 17 andere collega's uit Nederland tot de EERSTE groep tandartsen die het certificaat van het NYU , "Current Concepts in American Dentistry" heeft weten te behalen. Deze post-academische scholing bestreikt een periode van 2 jaar en is een samenwerkingsverband tussen NYU (New York University uit de U.S.A.) en AMC-ACTA.

 

Tandarts Muradin is de EERSTE NEDERLANDSE TANDARTS die PIPS gecertificeerd is.

Hij is momenteel (2015) de enige Nederlandse tandarts die gecertificeerd is de TwinLight™ Endodontic Treatment (TET) uit te voeren, waarvan Photon Induced Photoacoustic Streaming (PIPS®) een onderdeel is.

 

 

 

(EMDOLA-certified)

Tandarts Muradin is de 2e NEDERLANDSE TANDARTS en de EERSTE in de omgeving Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Rotterdam die een universitaire graad (M.Sc. Master of Science) heeft in Lasers in de tandheelkunde. Officieel is hij dan ook de enige tandarts in de grote stad die geoorloofd is op verantwoorde wijze tandheelkundige laser behandelingen uit te mogen voeren.

 

Tandarts Muradin staat geregistreerd in het Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT)

en in het OK-register (tandarts voor orthodontie). 

 

 

OK LOGO VTVO - kopie.jpg
shafida watermerk.jpg
Shafida Muradin-Alladin

 

Echtgenote van de tandarts, moeder, estheticienne en praktijk-manager.

Ik zorg er voor dat wij met z'n allen optimaal kunnen blijven presteren.

 

Mw. Muradin heeft na haar MEAO-BE/BA en MBA opleiding ruim 11 jaar gewerkt voor de KLM. Zij heeft verder door officiële praktische en theoretische nascholing zich bekwaamd en is gecertificeerd als:

praktijkmanager, profylaxe-assistente, orthodontie-assistente, implantologie-assistente en anaesthesie-assistente.

Vervolgens haar schoonheidsspecialiste opleiding voltooid en daarna samen met tandarts Muradin de nascholing gedaan in Botox en Fillers.

Mw. Muradin is verder Laser gecertificeerd en heeft haar opleiding zowel in Nederland als Duitsland gevolgd.

Gediplomeerd Schoonheidsspecialist ANBOS
faiza tbv website 3 watermerk.jpg
Drs. Faiza Muradin, tandarts

 

Ik ben de dochter van de tandarts Muradin en ben in vele opzichten een "kopie" van mijn ouders. Het 'tandarts-virus' heeft mij van jongs af aan al geraakt, waardoor tandheelkunde ook mijn passie is geworden.

Sinds 2014 ben ik werkzaam in de praktijk. Ik ben afgestuurd als tandarts op de ACTA te Amsterdam. Samen met mijn ouders en ons zorgzame team proberen wij op ieders gezicht een prachtige glimlach te creëren.​

Dit is ons team
 

Met veel passie voor ons vak voeren wij de opdrachten uit van de tandarts. Door na- en bijscholing is ons niveau hoger dan van de gemiddelde tandarts-assistente. Wij staan altijd klaar om u van dienst te zijn. In onze ogen is het altijd lente!

bottom of page